ЗА НАС

Фирма „Технокон“ООД е наследник на над 15 годишен опит в областта на ремъците и транспортни ленти за леката и тежка промишленост.spiral-01

Началото е дадено през 1995г. със създаване на фирма „Римтех“ООД – дистрибутор за България на фирмата „Leder Beltech“ – Швейцария за плоски и тангенциални ремъци с марката Rapplon, а в последствие и на „Verseidag Beltech“ – Германия за транспортни ленти от PVC,PU,Elastomer,Силикон,Тефлон,Гума и други.

Новото хилядолетие беше белязано от сливания и реформи,както в семейството на Ammeraal така и в България за да бъде достигнат сегашния формат.

 

Понастоящем ние сме официални представители на фирмите „Ammeraal Beltech „ – Холандия и „Megadyne“ – Италия, лидери в производството на eng-remuzi_01транспортни ленти,зъбни и трансмисионни ремъци,ремъчни шайби и покрития.
Още наши партньори са фирмите „Mitsuboshi“ – Япония, „Volta“ – Израел, „Astin“ – Италия, Uni-Chains – Дания , „Mapelli“ – Италия, „Anker Flexco“ – Германия,“Nitta“ – Япония, „Optibelt“ и др. –  производители на полиуретанови,каучукови,метални,силиконови и тефлонови изделия за промишлеността.
С цел повишаване качеството и обслужването на своите клиенти фирмата ни инвестира в изграждането на модерна сервизна и складово – търговска база и сертификация по изискванията на ISO 9001, както и откриване на нови представителства и магазини в други градове на на страната.

 

Всички наши доставчици и над 80% от нашите клиенти и партниори са сартифицирани по ISO 9001 :2008.

 

kolelo

ЗА КОНТАКТИ

гр.София 1220, бул.Рожен 18ammareal
тел.:02/936 03 12; факс:02/938 29 76
e-mail:technocon@abv.bg,office@technocon.biz
www.technocon.biz